Kuchyňské nože, Strana 3
Řazení produktů
Značky
Výpis produktů
Nůž na pečivo Samurai Midnight Resin – specializovaný řezný nástroj určený pro snadné krájení chleba, baget, croissantů i pečiva s tvrdou kůrkou. Kombinuje unikátní čepel s...
Samurai Origin Yanagiba 29,5 cm je tradiční japonský nůž tou nejlepší volbou pro precizní porcování ryb a přípravu sashimi či sushi. Jeho dlouhá, štíhlá čepel dovoluje čistý,...
Nůž Samurai Origin Sakimaru 29,5 cm je mistrovsky navržený pro ty, kdo vyžadují absolutní přesnost, komfort a dlouhou životnost. Díky tradičnímu tvaru Sakimaru a moderním...
Sekáček Samurai Midnight Resin – výkonný kuchyňský nástroj s masivní čepelí a luxusní pryskyřičnou rukojetí. Ideální pro porcování masa, sekání kostí i přípravu tvrdších...
Samurai Origin Kiritsuke 32,5 cm je špičkový kuchyňský nůž pro náročné — s dlouhou, ultra ostrou čepelí a elegantní rukojetí z ebenu a buvolího rohu. Díky ergonomii a vyvážení...
Elegantní japonský Kiritsuke nůž Samurai Pearl s 67 vrstvami damaškové oceli, extrémní ostrostí (HRC 60+) a luxusní rukojetí z pryskyřice a stabilizovaného olivového dřeva....
Japonský nůž Santoku Samurai Pearl – krátký popis Elegantní univerzální santoku nůž z kvalitní damaškové oceli s dlouhou výdrží ostří. Rukojeť z olivového kořene a pryskyřice...
Prémiový japonský šéfkuchařský nůž Shintou Pearl 20,3 cm — 67 vrstev damaškové oceli, tvrdost 60 ± 2 HRC, extrémně ostré ostří broušené pod úhlem 12°, rukojeť z pryskyřice a...
Nakiri Samurai Black G10 je japonský kuchyňský nůž s 67vrstvou damaškovou ocelí a jádrem o tvrdosti cca 60 ± 2 HRC. Rukojeť z G10 a stabilizovaného dřeva zajišťuje pevný a...
Nakiri Midnight Resin – elegantní japonský nůž určený pro precizní krájení zeleniny. Ostrá čepel s výraznou texturou a luxusní rukojeť z pryskyřice vytvářejí dokonale vyvážený...
Samurai Abalon Shell 8″ je exkluzivní damaškový nůž na pečivo s 67 vrstvami oceli a rukojetí z pravé abalonové mušle. Kombinuje ostrý, zubatý břit pro čisté řezy tvrdé kůrky a...
Nůž na pečivo Samurai Olive natural8″ 67‑vrstevný damaškový nůž je prémiový kuchyňský nástroj navržený pro pečení a krájení pečiva. Čepel vyrobená z 67 vrstev damaškové oceli...




