Kuchyňské nože, Strana 2
Řazení produktů
Značky
Výpis produktů
Santoku Samurai Pearl je kompaktní 5″ kuchyňský nůž s čepelí z 67 vrstev damaškové oceli, doplněnou jádrem z japonské oceli. Díky tvrdosti 60 ± 2 HRC nabízí vynikající ostrost a...
Samurai Black Forget je robustní nůž na pečivo s čepelí z 67-vrstvé damaškové oceli a tmavou rukojetí. Díky vroubkovanému ostří perfektně zvládá řezy i u křupavého chleba, baget...
Samurai Olive Natural je precizní boning / vykosťovací nůž s úzkou čepelí z 67 vrstev damaškové oceli a rukojetí z přírodního olivového dřeva. Ideální pro oddělování masa od...
Samurai G10 20 cm je pružný vykosťovací nůž s čepelí z 67 vrstev damaškové oceli a jádrem o tvrdosti kolem 60 HRC. Rukojeť z kompozitního G10 materiálu zajišťuje skvělý úchop a...
Samurai Black G10 8″ je elegantní damaškový nůž na pečivo s čepelí z 67 vrstev oceli a jádrem s tvrdostí kolem 60 HRC. Rukojeť z G10 + stabilizovaného dřeva nabízí pevný a...




