Kuchyňské nože
Řazení produktů
Značky
Výpis produktů
Samurai G10 loupací nůž je vyroben z 67 vrstev damaškové oceli s jádrem o tvrdosti kolem 60 ± 2 HRC a má kompaktní čepele pro detailní práci. Rukojeť z materiálu G10 +...
Samurai Abalon Shell 3,5″ je precizní paring / loupací nůž s čepelí z 67 vrstev damaškové oceli a rukojetí z pravé abalonové mušle. Kombinuje ostrý a jemný řez s elegantním...
Samurai Abalon Shell je elegantní a výkonný víceúčelový nůž s čepelí z damaškové oceli a rukojetí z pravé abalonové mušle. Ideální pro krájení ovoce, zeleniny i masa díky...
Loupací nůž Samurai Olive natural 67-vrstevný damaškový nůž je prémiový kuchyňský nástroj s vysoce vrstevnatou čepelí a jádrem z japonské oceli (např. AUS-10). Tvrdost je kolem...
Vykosťovací nůž Samurai Midnight Resin – precizní, úzký a maximálně ovladatelný nástroj určený pro detailní práci. Ideální na oddělování masa od kostí, čištění ryb i jemné...
Samurai G10 vykosťovací nůž nabízí kompaktní a užší čepel z 67 vrstev damaškové oceli, s jádrem o tvrdosti kolem 60 HRC. Rukojeť tvořená G10 a stabilizovaným dřevem poskytuje...
Malý Santoku nůž Samurai Black G10 nabízí kompaktní 5″ čepel z 67 vrstev damaškové oceli, která poskytuje dlouhotrvající ostrost a hladký řez. Tvrdost kolem 60 HRC a ergonomická...
Samurai Black Forget je univerzální Kiritsuke nůž s vysoce uhlíkovou nerezovou čepelí a černou ergonomickou rukojetí. Díky svému hybridnímu tvaru nabídne precizní řezání ryb,...




